Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • La Universitat inaugura una exposició sobre memòria democràtica i patrimoni a Alaquàs

  19/05/17

  La Universitat inaugura una exposició sobre memòria democràtica i patrimoni a Alaquàs

  Dilluns 22 de maig arriba al Castell d’Alaquàs la mostra ‘Memòria democràtica i Patrimoni. 1936-1939. Conèixer, difondre i posar en valor’, finançada per Caixa Popular, i composta per 17 panells que recopilen el patrimoni històric, documental, bèl·lic i de memòria oral en el territori valencià derivat de la Guerra Civil.

  [Llegir més]

 • Professorat de la Universitat comissaria l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’ de la Diputació de València

  19/05/17

  Professorat de la Universitat comissaria l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’ de la Diputació de València

  La Diputació de València i la Universitat de València presenten aquesta exposició, que s’emmarca en el programa ‘La Diputació a les comarques’, i que és resultat d’un procés d’investigació del fons patrimonial de la Universitat de València que ha durat més d’un any.

  [Llegir més]

 • La mostra ‘Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats’ s'exposa en els municipis castellonencs de Cinctorres i Traiguera

  17/05/17

  La mostra ‘Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats’ s'exposa en els municipis castellonencs de Cinctorres i Traiguera

  Aquesta mostra sorgeix de la col·laboració entre la Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València. Els 20 panells que la componen aborden una gran varietat de temes. Des de la gestió del paisatge i el seu ús, l'estratègia turística territorial de la Comunitat Valenciana o la relació entre paisatge i turisme fins a la tipologia dels paisatges.

  [Llegir més]

 • El programa sobre economia social arriba a Carcaixent

  16/05/17

  El programa sobre economia social arriba a Carcaixent

  El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, amb la col·laboració de Caixa Popular, ha organitzat aquest seminari que se celebra avui, 16 de maig, a Carcaixent. L'objectiu és analitzar els beneficis que aporten les cooperatives en l'àmbit local i les possibilitats d'ocupació que generen.

  [Llegir més]

 • Escena Erasmus pren el pols a la realitat europea en el seu nou espectacle

  16/05/17

  Escena Erasmus pren el pols a la realitat europea en el seu nou espectacle

  Les actrius i actors Erasmus de la Universitat de València pugen a escena la situació del desconcert ciutadà que es viu a Europa i l’increment del gihadisme en l’espectacle ‘La fira invisible’ que estrenen el 16 de maig al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Desprès la companyia iniciarà una gira pel territori valencià.

  [Llegir més]

 • El patrimoni natural de la Ribera del Xúquer centrarà la 2ª edició de la ‘Universitat de Primavera d'Alzira’

  12/05/17

  El patrimoni natural de la Ribera del Xúquer centrarà la 2ª edició de la ‘Universitat de Primavera d'Alzira’

  La Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira (Ribera Alta), amb la col·laboració de Caixa Popular, organitzen aquest certamen que s'oferirà de forma gratuïta a professionals, estudiants i ciutadans d'Alzira. Del 16 al 25 de maig, docents de la Universitat impartiran mòduls formatius sobre biodiversitat, geodiversitat, paisatge i patrimoni natural.

  [Llegir més]

 • Un congrés internacional analitza a València el canvi laboral i les polítiques inclusives

  10/05/17

  Un congrés internacional analitza a València el canvi laboral i les polítiques inclusives

  L’11 i el 12 de maig, la seu de la Fundació Bancaixa acull el congrés “Canvi laboral i polítiques inclusives”, que reuneix a destacats especialistes d’àmbit internacional. En una de les sessions del congrés, que serà clausurat el divendres per la vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra i pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, es presentaran les polítiques valencianes d’inclusió i la Llei Valenciana de Renda d’Inclusió.

  [Llegir més]

 • El programa de jornades de la Càtedra PROTECPOL de protecció ciutadana finalitza en el districte de Campanar

  09/05/17

  El programa de jornades de la Càtedra PROTECPOL de protecció ciutadana finalitza en el districte de Campanar

  Aquest dimarts 9 de maig se celebra en Campanar l'última de les taules redones contemplades en aquest programa formatiu que s'ha dut a terme en 5 districtes valencians. La jornada de Campanar tractarà sobre la gestió d'emergències i la robòtica. De forma complementària s'inaugurarà l'exposició sobre seguretat ciutadana.

  [Llegir més]

 • La càtedra PROTECPOL de la Universitat de València organitza l'I Congrés Internacional de convivència ciutadana

  08/05/17

  La càtedra PROTECPOL de la Universitat de València organitza l'I Congrés Internacional de convivència ciutadana

  El Congrés ‘Convivència ciutadana: mediació, conciliació i tècniques de prevenció i resolució del conflicte ciutadà’ se celebrarà els dies 9 i 10 de maig en el saló d'actes de la Facultat de Ciències Socials. Aquest simposi compta amb un grup d'experts/es acadèmic-pràctic que analitzarà els instruments per a solucionar els problemes de convivència.

  [Llegir més]

 • 05/05/17

  Finalitza la quarta edició 2016/17 del programa ‘Erasmus en el Territori’ de la Universitat de València

  Nombrosos estudiants Erasmus i Internacionals de la Universitat de València han assistit a les excursions en l'Albufera, Xàtiva, Els Alforins, Ayora-Cofrentes, Sagunt, Bocairent i Requena. Les destinacions on més estudiants han participat en aquesta edició han sigut Sagunt, Requena i Bocairent. El programa arrancarà una nova edició al setembre de 2018.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies