Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Bocairent serà la pròxima destinació del programa ‘Erasmus al territori’

  • 1 de març de 2017
Image de la noticia

Els estudiants del programa Erasmus de la Universitat tindran l'oportunitat de descobrir els valors patrimonials, culturals i paisatgístics d'aquest municipi de muntanya de la Vall d'Albaida. La resta d'excursions turístic culturals, dissenyades amb la participació dels ajuntaments corresponents, es realitzaran a Requena i l’Alt Túria.

El proper dissabte 4 de març tindrà lloc la segona de les excursions del programa ‘Erasmus en el territori’, la destinació serà Bocairent. Els estudiants descobriran el barri medieval sobre el riu i les conegudes ‘Covetes dels Moros’; visitaran el Museu de Belles arts i faran una parada en la seua peculiar plaça de bous, parcialment excavada en la roca. A més gaudiran del menjar local i en tot moment aniran acompanyats per un guia especialitzat que els explicarà els detalls d'aquesta emblemàtica vila de l'interior valencià.

La primera visita tingué lloc el dissabte 18 de febrer a Sagunt, les següents s'han programat per als dissabtes 1 d'abril (Requena) i 6 de maig (Alt Túria). Aquestes excursions tenen una vessant lúdica i formativa, doncs els itineraris que s'han organitzat pretenen mostrar als alumnes, en un ambient distès, la cultura valenciana, la gastronomia, els paisatges… i en definitiva la gran riquesa patrimonial del territori valencià.

Els alumnes Erasmus i internacionals que cursen enguany en la Universitat de València poden inscriure's en tantes rutes com desitgen, el preu és de 25 euros per persona i inclou transport, segur, dinar (gastronomia local) i visites guiades tant en els municipis com en els recorreguts. Els interessats poden formalitzar la matrícula clicant ací.

El programa ‘Erasmus en el territori’ ha sigut organitzat per la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, en col·laboració amb el Centre d’Idiomes de la Universitat, els ajuntaments de Sagunt, Bocairent, Requena, Chelva i Alpuente.