Cuina valenciana


Guisats i Olles
Olla de magre al vi i la clementina Cassoulet Menuts de pollastre o gallina
Guisat de vedella Olla amb bledes i api Olla de cardets i porc
Guisat de Viver L'engravat (el empedrao) .
Sopes
Sopa coberta Sopa de ceba Sopa primaveral
Sopa d'alficós Sopa de lletuga Puré de faves
Sopa de verdures Sopa monacal Sopa mallorquina
Sopa de granotes Puré de cigrons Sopa de col-i-flor
Ous
Ous farcits Ous al gruyere Ou batut amb escabetx i piment—
Pastes vàries
Coques planes i farcides Llargues i amb oli Cebetes en vinagre
Coquetes de cacauet Minxos .
Pastissets de bledes Salmorra .
Menu principal / Arrossos / Carns / Peix / Guisats i sopes / Verdures / Postres

© de la realització del web B@LDO internet - © dels textos J. Martí Dominguez "Els Nostres Menjars"