Cuina valenciana

Taronja a l'almivar i licor Coca al llimó Madalenes
Crema-caramel taronjada Pastis de llima Coques fines
Gran merengada de taronja Peres al vi Fogassetes
Macedonia Pastis de poma Coquetes a l'arrop
Pastís de taronja Coca de fruiïta Past&iavute;s de brull
Pastisso de mandarina Pomes torrades Pastís d'avellana
Creps als íitrics Puding de sèmola d'Arròs Llet fregida
Púding d'Arròs a la taronja i a la llima Nata d'Arròs a la taronja Puding de miques i confitura
Flamejat de pomelo Puding Paris-València Pestinyos
Nata al llimo Fraulots ("fresons") amb suc de taronja Arrop i talladetes
Crema a la navel Crema d'Arròs i llet d'ametles Les "tallaetes"
Llimes a la crema Arnadí Codonyat
Soufflés de llima Arnadí de moniato
Rotllets i pastes
Rotllets d'aiguardent Rotllets Ronyosos Rotllets Borratxos
Rotllets d'aiguardent i sag’ Rotllets al conyac Rotllets de sag&iascute;
Rotllets de vi Rotllets Escaldats Rotllets "Sequillos"
Bescuits
Bescuits corrents Savoiano Mostatxons
Bescuitets escudellats o de llengueta Bescuit de sagí
Coques
Coques de confitura Coques de llet Coques de cucarrons
De Sant Cristofol Coques de taronja Panous o coques d'aire
Coques de carabassa Coques Saginoses Coca "bova"
Pastisseria de casa
Tortada d'ametla Crema de llet Crema de xocolat
Pastis de monja Crema D'ametla Pastissets de moniato
Braços de gitano De caf&aecute; Torrons de panet Coques cristines
Flams
Al caramel (flam per antonomàsia) Flam de nous Flam de pa d'ou
Flam de bescuit (flam ""Calatrava")" Flam de poma Sopada
Bunyols
Bunyols ordinaris Bunyols de vent Figues albardades
Bunyols de carabassa Monjàvenes Bunyols de llet o taronja Roses de dacsa El mantegat, o mantecado Gelats de fruïta Els granitzats
Llet merengada Orxates Tasses o infusions
Menu principal / Arrossos / Carns / Peix / Guisats i sopes / Verdures / Postres

© de la realització del web B@LDO internet - © dels textos J. Martí Dominguez "Els Nostres Menjars"