Cuina valenciana


Carxofes Creïlles al forn Col a la vinagreta
Carxofes a la llima Spaghetti amb albergínies Col llombarda
Carxofes al forn Creïlles Parmentier Fulles de col farcides
Carxofes al vinagre Pastis de creïlla Col-i-flor amb ametles
Carxofes fregides Coca de creïlles Col-i-flor
Pimentons farcits d'arròs Creïlles encaramelades Col-i-flor a la polonesa
Pimentons gratinats Espinacs amb panses Col-i-flor adobada
Pebres o pimentons farcits Canalons farcits amb pollastre i espinacs All-i-pebre de col-i-flor
Tomaques farcides Tartaletes d'espinacs Minestra
Tomaques al forn Espinacs amb crosta Soufflé de verdures i formatge
Tomaques farcides de gamba Paté d'espinacs Coquetes de llegums secs
Pimentó, tomaca i tonyina Flam de verdures Bolets: Pebrassos i esclata-sangs (rovellons)
Albergines Carabassetes en salsa Penques i cards
Albergines al vi Bullits valencians i altres verdures Bolets amb nous
Albergínies moussaka Ceba Bolets Gratinats
Albergínia al forn, amb pernil o magre, o tonyina Cebetes amb panses Bolets Vinagreta i roquefort
Cards casolans Mandonguilles d'arròs Pésols teresians
Api a la celestina Endívies gratinades Medallons mixtes vegetals
Carlotes a la turca Faves estil casolà Panolles de dacsa
Menu principal / Arrossos / Carns / Peix / Guisats i sopes / Verdures / Postres

© de la realització del web B@LDO internet - © dels textos J. Martí Dominguez "Els Nostres Menjars"