MENÚ II ENCONTRE EL COLOM / LA MANGA
2 DE JULIOL DE 1999
Entrants:
 Pernil de carrasca
 Surtit de formatges selectes
 Selecció d’embotits ibèrics
 Pa de poble
 Esgarrat de bacallà

Més entrants:
 Gamba plantxa
 Frivolitats variades
 Moixama

Penetrants:
 Embotits caseros a la brasa
 Xulles i llom a la brasa

Postres:
 Pastís al café soufflle -casero-

Beguda:
 Vi blanc "Bach Extrisimo 1994"
 Vi negre "Marqués de Murrieta Gran Reserva 1988"
 Vi negre "Señorío de Mendizabal Gran Reserva 1978"
 Cervesa fresca
 Aigua
 Refrescs
 J.B. a gogo
 gel -no se’l cabarau-

Relaxants:
 Almax

Repelents:
 Aután

El Comité del Colom

El Comité organitzador es reserva el dret de canviar el que crega oportú.