Foto promocional del concert de 'Carmina Burana'.

L'Orquestra de la Universitat i els cors de La Nau i de l’Auditori de Saragossa intrepreten l’espectacular 'Carmina Burana', hui, a Xàtiva

L’espectacular cantata de Carl Orff ‘Carmina Burana’ va ser interpretada aquest dissabte, dia 28, al Palau de la Música de València, i ho tornarà a ser hui diumenge, 29 de novembre, a les 19 hores, al Gran Teatre de Xàtiva, per l’Escola Coral la Nau de la Universitat de València, el cor Amici Musicae de l’Auditori de Saragossa, la soprano María de los Llanos, el baríton Vicente Antequera, el tenor José Manuel Delicado i l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, sota la batuta del seu director titular, el mestre Hilari Garcia.

Imatge del cartell dels tallers nadalencs del Botànic.

Oberta la matrícula per als tradicionals tallers nadalencs del Jardí Botànic

El Jardí Botànic de la Universitat de València organitza, del 28 al 31 de desembre, els seus tallers nadalencs. Durant quatre dies, xiquetes i xiquets entre 3 i 12 anys estudiaran les plantes típiques de l’època, elaboraran cuina nadalenca, realitzaran jocs tradicionals i es relacionaran amb la música, entre altres activitats.

Participants en Experimenta 2015.

La Universitat obri la inscripció per participar en la 11ª Fira Concurs Experimenta 2016

La Facultat de Física de la Universitat de València ha obert el termini per a la inscripció de treballs a la onzena edició d’Experimenta. Aquesta Fira Concurs d’Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia està dirigida a estudiants d’ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà), els quals podran presentar les seues propostes creatives fins el pròxim 31 de gener de 2016.

nov.
30

Agenda UV

+ esdeveniments

ENVIA ESDEVENIMENT

Canvi climàtic. Què podem esperar de la Cimera de París?

Debats a La Nau. La Mediterrània front el canvi climàtic

 

Mindfulness a les organitzacions

Conferència - Taller. Activitat Formativa Complementària del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans

 

Procediment RE2 per a graus i màsters

Del 26 de novembre al 30 de desembre està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'análisi i mesura de la satisfacció dels grups d'interés (RE2)

 

Mobilitat Internacional Doctorat

Oberta la convocatòria fins al 8 de gener inclòs per al curs 2015-2016 per a estudiants de Programes de Doctorat del Real Decret 99/2011.

 

IV Premi Emprenedors Facultat d´Economia

El termini per a presentar les condidatures finalitza el 12 de febrer de 2016 a les 24 hores. Premi patrocinat per La Caixa.

 

XI Fira Concurs Experimenta 2016

Obert el termini d'inscripció fins el 31 de gener de 2016

 

Enquestes d'avaluació de la docència

Del 23 de novembre al 31 de desembre, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del primer quadrimestre.

 

Procediment SG6 per a graus i màsters

Del 20 de novembre al 31 de desembre està actiu en la plataforma del SGIC el procediment de recomanacions i modificacions dels plans d'estudi (SG6).

 

Second Round. Art i Lluita als Instituts de Secundària Valencians

Aquesta exposició permet donar visibilitat a tot allò que s’ha impulsat al voltant de les arts en el món educatiu

 

Enquestes de satisfacció amb el Servei de Biblioteques i Documentació

Disponibles per a estudiants/es, PDI i PAS de Biblioteques fins al 18 de desembre.

 

Programa YUZZ

¿Tens una idea innovadora? T'ajudem a llançar el teu pla de negoci. Inscriu-te al Programa YUZZ a la Universitat de València abans del 1 de decembre.

 

L'economia social i la prestació de serveis públics locals

Oberta la inscripció web per a la jornada a Alzira

 

Riu Túria, més viu que mai

Exposició fotogràfica a la Facultat de Ciències Socials

 

Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

 

Esport Tradicional Valencià i Territori

Exposició a Ontinyent

 

Assignatures de Relacions de Gènere

Matrícula oberta. 4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podran incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

 

Enquesta de satisfacció de titulats/des

Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 2. Medicina i societat

Mostra permanent d'objectes i instruments a la Facultat de Medicina

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València 1. Ciència i societat

Estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, en la sala d'exposicions del Palau de Cerveró (Plaça Cisneros, 4, València)

 

Comissió d’Avaluació Externa

Facultats d'Infermeria i Psicologia

Erasmus + 2016

Convocatòria projectes a professors

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Quin és l’origen dels éssers vius? Què és el que em relaciona amb un cactus?
Imatge de la portada del video;l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva
Imatge de la portada del video;Institut Confuci de la Universitat de València

Quin és l’origen dels éssers vius? Què és el que em relaciona amb un cactus?

Juli Peretó, investigador i professor de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València, i Antonio Lazcano, catedràtic d’origen de la vida a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, conversen en aquest vídeo sobre «L’origen de la vida». És el títol del número 87 de la revista Mètode que ambdós han coordinat i... [Llegir més]

l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva

Vam visitar l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, al Parc Científic de la Universitat de València. Allà ens van rebre els investigadors Manel Porcar, Kristie Tanner i Cristina Vilanova i vam aprofitar per demanar-los que ens recomanaren alguns llibres per llegir aquestes vacances. Les lectures escollides... [Llegir més]

Institut Confuci de la Universitat de València

Aquest video arreplega les activitats realitzades per al 8º aniversari de l'Institut Confuci de la Universitat de València.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord