Joan Lluís Vives

La Universitat celebra l’acte commemoratiu de la mort de Lluís Vives a La Nau

La Universitat de València celebra aquest divendres 6 de maig un acte commemoratiu del 476é aniversari de la mort de Joan Lluís Vives. L’homenatge es realitzarà a les 12 hores en el Claustre del Centre Cultural La Nau, on hi ha ubicada una estàtua del pensador valencià. L’acte estarà presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i participarà Gloria Tello, regidora de Cultura de l’Ajuntament de València.

Portada de la revista.

‘Science grid’: Nou número de ‘Mètode Science Studies Journal’

Amb el títol 'Science grid: The public understanding of science', la revista 'Mètode Science Studies Journal', editada per la Universitat de València i dirigida per Martí Domínguez, publica el seu volum de 2016. El sisè número d’aquesta publicació, editada en anglès i amb una periodicitat anual, se centra en la biologia evolutiva, la comunicació de la salut, el canvi climàtic i la retòrica de la ciència.

Cartell de la jornada a Magisteri.

Un projecte capacita un centenar de dones de Burkina Faso per a l’emprenedoria

Un projecte de la Fundació General de la Universitat de València ha format i capacitat un centenar de dones de l’entorn rural de la província de Gaoua, a Burkina Faso, Àfrica, per a la seua promoció com a emprenedores. Aquest projecte s’encetà el 2014, finançat per l’Obra Social “la Caixa’, i ara s’exposen els resultats en unes sessions que tenen lloc a les universitats de València i Politècnica de València.

maig
6

Agenda UV

+ esdeveniments

ENVIA ESDEVENIMENT

La Cabina Filmbest Vol. 2

Projecció de migmetratges. Las Naves.

 

El NAÁN en concert

El Naán parteixen de la música castellana tradicional i l’enllacen amb les músiques d’arrel de diverses cultures convertint-la en una proposta universal.

 

Cicle de cinema "Cinema, modernitat i cultura popular als anys trenta"

Cicle de pel·lícules i conferències "Cinema, modernitat i cultura popular als anys trenta" organitzat pel Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat.

 

Homenatge anual a Joan Lluís Vives

Acte commemoratiu. La Nau

 

Pena de mort i Drets Humans

Seminari sobre la proposta d'abolició universal de la pena de mort en el context del Dret internacional dels Drets Humans.

 

Erasmus en el Territori - L'Albufera

Oberta inscripció en web Sortida 14 de maig

 

‘Mustang’ (VOS) a Ontinyent

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant). Versió original en turc subtitulada en valencià

 

Els Borja en l'art

Congrés a Xàtiva

 

Second Round. Art i Lluita als Instituts de Secundària Valencians

Exposició al IES Sanchis Guarner de Silla

 

Procediment RM1 per a graus i màsters

Durant tot el mes de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment per a la gestió dels recursos materials (RM1).

 

Preinscripció als itineraris de La Nau Gran 2016-2017

El termini de preinscripció per als itineraris de La Nau Gran i per a Nau Gran Nivell Avançat per al curs 2016-2017 és del 3 al 24 de maig de 2016.

 

L'Univers de les emocions

Seminari.Oberta inscripció en web. 7 de maig

 

I Universitat de Primavera d'Alzira

Oberta inscripció web

 

Aprenentatge bàsic de tècniques de suggestió (aplicació en ansietat, dolor)

Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

 

Proves per a l'obtenció dels certificats de coneixements de valencià

Convocatòria ordinària de juny de 2016. Matrícula oberta

 

Preinscripció als 113 màsters oficials

La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

 

Retallades

L'exposició fotogràfica "Retallades" està patrocinada pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat

 

Enquestes d'avaluació de la docència

Del 18 d'abril al 22 de maig, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del segon quadrimestre i anual.

 

Els Recursos Territorials Valencians

Esposició a Cullera.

 

Valencia Summer School in Business and Economics

La XI València Summer School on Business and Economics ofereix dos cursos impartits per professionals de prestigi internacional en cada un dels àmbits.

 

VII Concurs de Fiscalitat APAFCV-Facultat d'Economia

Podrà participar qualsevol persona que estiga realitzant estudis universitaris en el curs acadèmic 2015-2016 en la Facultat d’Economia de la UV.

 

Procediment RH2 per a graus i màsters

Del 13 d'abril al 12 de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

 

Exposició 'Michavila: Geometria i Ecologia'

Mostra monogràfica que reuneix una selecció de 30 obres pertanyents als dos períodes principals de Joaquín Michavila: la geometria i el paisatge.

 

Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016 Ara, també búlgar i xinès!

Les llengües aquesta edició són: búlgar, ucraïnès, txec, rus, francès, italià, alemany i xinès. Tindran lloc entre el 15 de febrer i el 20 de maig de 2016.

 

Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 2. Medicina i societat

Mostra permanent d'objectes i instruments a la Facultat de Medicina

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València 1. Ciència i societat

Estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, en la sala d'exposicions del Palau de Cerveró (Plaça Cisneros, 4, València)

 

La Xoà per bales

Dimarts 22 de març a les 20 hores inauguració de l'exposició: “La Xoà per bales" sobre l'Holocaust a la Facultat de Geografia i Història

 

El fil d'or

Congrés Internacional sobre la Ruta de la Seda i València

Avalua l'activitat docent

Del teu professorat de Grau i Màster

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians
Imatge de la portada del video;Presentació de la Clínica de Logopèdia de la Universitat de València
Imatge de la portada del video;L'artista Carmen Calvo homenatjada a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Serveis als usuaris de la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians.

Presentació de la Clínica de Logopèdia de la Universitat de València

La Clínica de Logopèdia de la Universitat de València té com a finalitat millorar la docència dels alumnes del grau en Logopèdia i el Màster d´especialització en intervenció logopèdica de la Universitat de València.

L'artista Carmen Calvo homenatjada a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València

Alumnes de Magisteri han homenatjat aquest dimecres l'artista valenciana Carmen Calvo. Ho han fet amb una exposició inspirada en l'obra de l'autora que va guanyar el Premi Nacional d'Arts Plàstiques. L'artista ho ha agraït visitant la Facultat de Magisteri i l'obra que l'alumnat ha anat mostrant i explicant.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord