Aula de la Universitat.

Renovada l’acreditació dels dos primers màsters oficials de la Universitat

Els màsters oficials en ’Història de l’Art i Cultura Visual’ i ‘Qualitat i Seguretat Alimentària’ han obtingut informes favorables de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), després de sotmetre’s a un exhaustiu examen, de manera que podran continuar impartint-se quatre anys més. Aquestes titulacions són les primeres en passar per aquest procés.

Barbara Mclintock (EE.UU., 1902-1992).

El Palau de Cerveró acull una exposició sobre la contribució de la dona al món de les ciències

L’Institut López Piñero, amb seu al Palau de Cerveró, ha presentat aquest dimecres l’exposició ‘Trencant barreres. Dones i ciències’. La mostra, les responsables de la qual són les dissenyadores Natalia Torres i M. Carmen San Julián, ofereix un repàs a la contribució de les dones al progrés de les ciències i la tecnologia. Inauguració, hui a les 20 hores.

El rector, durant la inauguració del congrés-

Experts internacionals presenten els nous avanços per a garantir el rendiment dels satèl·lits

La Ciutat Politècnica de la Innovació, parc científic de la Universitat Politècnica de València, acull fins al divendres 19 de setembre, la VIII edició del Congrés Internacional MULCOPIM. El congrés està organitzat per la Universitat de València, en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea, el Consorci Espacial Valencià, i la Universitat Politècnica de València.

Set
18

Agenda UV

+ esdeveniments

ENVIA ESDEVENIMENT

‘Ficció’ d'Albena Teatre, amb Carles Alberola, al Micalet

Teatre en valencià. Hi podreu utilitzar els bons de campanyes anteriors.

 

Jornada "Les agendes 21 local" a Genovés

Oberta l'inscripció web per a la jornada que pretén analitzar les experiències de les agendes 21 en el territori valencià.

 

Dones i ciències

L'Institut López Piñero acull l'exposició 'Trencant barreres. Dones i ciències' ofereix un repàs a la contribució de les dones al progrés de les ciències i la tecnologia. Inauguració 17 de setembre a les 20 h.

 

Anglès aplicat a l'Enginyeria

Oberta la matrícula del curs de l'Espai de Formació La Nau dels Estudiants

 

Els elements de la creativitat

Oberta inscripció seminari convalidable de 2 crèdits sobre Creativitat i pensament divergent, fins al 31 d'octubre. Es celebra del 3 al 7 novembre

 

Cine español en los márgenes

Oberta inscripció al seminari de 2 crèdits fins al 8 d'octubre. Es planteja com un seminari de divulgació de la cultura cinematogràfica. Es celebra els dies 13,14,15,22 i 23 d'octubre.

 

Obert el període d'inscripció per als cursos d'oferta formativa pròpia del SFPIE

El període per a fer la inscripció als cursos en aquesta convocatòria serà des del dia 8 de setembre (des de les 9:00) fins al 19 de setembre (fins a les 14:00)

 

Exposició: "El parc natural de Xera-Sot de Xera"

La Universitat de València i els seus entorns naturals El parc natural de Xera-Sot de Xera a Siete Aguas. Inauguració, el 4 de setembre a les 19:00 h

 

Participa en Green Idea UV i guanya 600€

La Universitat de València busca idees, projectes i accions innovadores que puguen servir per a millorar la gestió sostenible dels seus campus universitaris

 

Preinscripció Doctorats

Termini obert per a la preinscripció als programes de Doctorat de la Universitat de València

 

Incentius per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis i articles

Ajuts per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis doctorals i articles d’investigació o divulgació, per al personal, becaris d’investigació UV.

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 2. Medicina i societat

Mostra permanent d'objectes i instruments a la Facultat de Medicina

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València 1. Ciència i societat

Estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, en la sala d'exposicions del Palau de Cerveró (Plaça Cisneros, 4, València)

 

Projecte "La Blanca"

Una dècada de Patrimoni per al Desenvolupament. Inauguració, 8 de setembre a les 20:00 h.

 

SFPIE

Inscripció oberta als cursos de formació pròpia

Green Idea 2014

Concurs d'idees

Preinscripció Doctorats

Obert el termini

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Divulga 27. Ciència en la taula i el son
Imatge de la portada del video;Entrevista a Petra Mª Pérez sobre els jocs en l'educació
Imatge de la portada del video;I Congrés De la Xarxa Espanyola de Filosofia

Divulga 27. Ciència en la taula i el son

En l'últim Divulga d'aquesta temporada parlem de ciència en un àmbit poc habitual, en la taula i sobre les seues possibles aplicacions a l'hora de cuinar a casa o a restaurants. En la secció Mite i Ciència descobrim l'important paper que juga en el nostre organisme la funció de dormir.

Entrevista a Petra Mª Pérez sobre els jocs en l'educació

Hui parlem amb la Catedràtica de Teoria de l'Educació de la Universitat de València, Petra María Pérez, sobre la importància del joc en l'educació i en el procés d'aprenentatge. Ella és investigadora de l'Institut de Creativitat i Innovació Educatives i membre de la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques.

I Congrés De la Xarxa Espanyola de Filosofia

Donar resposta als problemes del món contemporani des d?una perspectiva filosòfica. Aquest és el repte del I Congrés de la Xarxa Espanyola de Filosofia que se celebra a la Universitat de València del 3 al 5 de setembre sota el títol ?Els reptes de la Filosofia en el segle XXI?.