Acte d'investidura d'Ignacio Cirac.

Cirac afirma que la història mostra que l’accés a noves lleis de la natura permet aplicacions que “revolucionen la societat”

“La història i l’experiència ens mostren que cada vegada que tenim accés a noves lleis de la natura, sorgeixen noves aplicacions que revolucionen la nostra societat”. Així ho ha manifestat aquest divendres el físic Juan Ignacio Cirac en rebre el doctorat ‘honoris causa’ per la Universitat de València. El catedràtic Germán de Valcárcel ha llegit la ‘laudatio’. L’acte, impulsat per VLC-Campus, s’ha celebrat al Paranimf de La Nau.

Tancades les instal·lacions esportives de la Universitat per la situació meteorològica

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat ha decidit tancar temporalment les insta·lacions esportives dels campus de Blasco Ibáñez i de Tarongers a causa de la situació meteorlògica. Aquesta mesura s'ha pres preventivament pel fort vent i la pluja de les últimes hores i per la previsió d'inestabilitat que es manté encara.

Vista de Gestalgar des del castell.

Debat sobre ‘emprenentatge’ i desenvolupament local, a Gestalgar

Gestalgar ha acollit aquest divendres la jornada ‘Emprenentatge empresarial i economia social’, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat i l’Ajuntament, en col·laboració amb Imelsa. L’objectiu era analitzar l’economia social i que el públic descobrira ‘l’emprenentatge’: l’aprenentatge durant l’emprenedoria.

feb.
1

Agenda UV

+ esdeveniments

ENVIA ESDEVENIMENT

II Concurs de Fotografia "Dona i Ciència"

El concurs està organitzat per les diferents Comissions d'Igualtat dels Centres del Campus de Burjassot-Paterna, i està patrocinat per la Unitat d'Igualtat.

 

Iniciativa Empresarial i Economia Social

Oberta Inscripció web per a la Jornada a l'Espai Jove de Chiva el 10 de febrer

 

Iniciatives Empresarials i Economia Social

Oberta Inscripció web Jornada a Chiva

 

Noves Tecnologíes i Xarxes Socials. Cap a la innovació necessaria

Oberta Inscripció web Jornada a Cofrentes

 

Ajudes per a projectes coordinats entre investigadors MCI VLC/CAMPUS-Empreses

Convocatòria de la Universitat de València, en el marc del Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. Presentació sol·licituds: fins 19 de Febrer del 2015

 

Cursos de formació contínua 2015

El Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" obri la inscripció al Pla de Formació Continua 2015.

 

Cultura i finançament europeu: com maximitzar les possibilitats del teu projecte

L´accés als fons europeus és complex i cal una bona comprensió de les prioritats i metodologies dissenyades per la Comisió Europea. Inscripció al curs oberta fins el 2 de febrer.

 

Mediació artística: acció social a través de l'art

Termini obert d'inscripció al curs fins al 15 de Febrer

 

Cursos de xinès

Matrícula oberta en els cursos de xinès per a aquest segon quadrimestre.

 

Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

 

Ajudes per activitats que impulsen la igualtat de gènere a la Universitat

L’objecte d’aquesta convocatòria és oferir ajudes per a l'organització de conferències, jornades i altres actes públics que fomenten la igualtat

 

Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2015

Resolució de 29 de desembre de 2014, per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes a la Investigació i s’aproven les bases que en regiran la concessió.

 

Enquesta de satisfacció de titulats/des

Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

 

Matrícula oberta Tallers d'Aula Oberta d'Escriptura Creativa

Matrícula oberta fins al 15 de febrer de 2015

 

Inscripció per a la formació de representants dels estudiant i les estudiantes

L’assistència a aquest curs és un requisit per obtenir reconeixement acadèmic per tasques de representació i participació en òrgans de govern de la Universitat

 

Convocatòria Fira-Concurs Experimenta 2015

Els participants poden concebre un projecte experimental o tecnològic que pose de manifest algun principi físic o la seua aplicació i exposar-lo

 

Relacions de Gènere

Matrícula oberta de 4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podran incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

 

Concurs de relat curt sobre "Sostres de vidre"

II Premi Igualtat a la Facultat d’Economia. Organitzat per la Comissió d'Igualtat.

 

Tu no me la pegues!

III Concurs de microrelats audiovisuals amb motiu del 25N: "Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona"

 

Programa "Estudia a la Facultat d'Economia"

Campanya per a donar a conèixer l'oferta formativa de la Facultat d'Economia als centres d'ensenyament secundari de la província de València

 

Pla estatal 2013-2016

Convocatòria Projectes Reptes-Col·laboració 2015

Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria

Facultat d'Economia

Tallers d'Aula Oberta d'Escriptura Creativa

Matrícula oberta fins al 15 de febrer

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Divulga 34. Ull sec i feromones
Imatge de la portada del video;Invitació a la Música. Impressionistes
Imatge de la portada del video;Entrevista al guionista Joan Marimón

Divulga 34. Ull sec i feromones

En el Divulga d'aquesta setmana parlem amb David Madrid, professor i investigador d'òptica de la Universitat, sobre l'ull sec, una síndrome cada vegada més comuna a causa de l'actual estil de vida, i responem amb el biòleg cel·lular Enrique Lanuza sobre quin paper tenen les feromones i si aquestes afecten el nostre comportament.

Invitació a la Música. Impressionistes

En aquest capítol d'Invitació a la Música vos avancem el repertori del pròxim concert de l'Orquestra de València al Palau de la Música, en el qual interpretaran 'La Valse', de Maurice Ravel, el 'Concert per a violí i orquestra en la menor' de Goldmark, 'Ibèria', de Debussy i el 'Poema de l'èxtasi', de Scriabin.

Entrevista al guionista Joan Marimón

Entrevista al director i guionista de televisió i cinema Joan Marimón, que ens parla sobre la salut del sistema audiovisual espanyol i revela les claus per a fer un bon guió.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord