__________________________________________________________________

CONVOCATÒRIA PER A LA MOBILITAT D’ESTUDIANTS DE PROGRAMES DE
DOCTORAT AMB MENCIÓ DE QUALITAT DEL MINISTERI D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA.

D’acord amb la resolució de 21 d’agost de 2006 del MEC (BOE 05/09/2006), disponible en
http://www.mec.es/universidades/mad/index.html, el Vicerectorat de Postgrau ha resolt obrir la següent convocatòria per a la presentació de les propostes de mobilitat d’alumnes de programes de doctorat que han obtingut la menció de qualitat.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA:

1. Els departaments/instituts responsables de programes de doctorat amb menció de qualitat són els encarregats de donar la màxima difusió d’aquesta convocatòria entre els alumnes matriculats en els seus programes i s’han de fer càrrec de la recollida de sol·licituds a les seues depebdències.


2. Les sol·licituds que han de presentar els alumnes, s’han de correspondre amb el document B que s’adjunta, i han de ser emplenades completament, excepte el punt 5 referent a l’avaluació.


3. Els departaments/instituts han de presentar en el Negociat de Tercer Cicle, abans de les 14.00 hores del 30 de novembre, la proposta per a la concessió de l’ajut sol·licitat. Aquesta proposta ha d’estar integrada pels impresos següents:

- Dades dels estudis de doctorat.
- Document A: Memòria sobre els estudiants matriculats en els cursos acadèmics anteriors (es poden fer servir les dades que es van enviar per a la sol·licitud de la menció de qualitat del programa).
- Document B: Memòria de mobilitat dels alumnes per als quals es demana l’ajut (tants com sol·licituds presentades pels alumnes, d’acord amb l’apartat anterior d’aquesta convocatòria).
- Instruccions per omplir la sol·licitud.

4. D’acord amb la base B.3.5 de la convocatòria del MEC, el vicerector de Postgrau de la UVEG nomenarà una comissió acadèmica de selecció que ha de constar de 5 membres, el quals seran seleccionats entre els responsables dels programes de doctorat amb menció de qualitat els alumnes dels quals hagen presentat sol·licituds. A partir del 30 de novembre es comunicarà la designació als membres seleccionats per formar part d’aquesta comissió. Entre l’11 i el 15
de desembre tindrà lloc la reunió per a l’avaluació de les diferents sol·licituds presentades, d’acord amb les bases B.3.6, B.3.7 i B.3.8 de la convocatòria del MEC. D’aquesta reunió, se n’haurà d’alçar l’acta corresponent.

5. El Negociat de Tercer Cicle ha de trametre al Ministeri les diferents propostes de cada programa de doctorat (després de ser avaluades per la comissió acadèmica de selecció), juntament amb l’imprès de sol·licitud de la Universitat, signat pel vicerector de Postgrau, abans del 20 de desembre, data en què acaba el termini de la convocatòria del MEC.