University of Valencia logo Logo Basketball Chair l'Alqueria del Basket Logo del portal

Josep Crespo va protagonitzar el segon webinar de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket

  • May 22nd, 2020
Image de la noticia

#EstoNOtienequePARAR i la primera càtedra nacional dedicada al bàsquet continua sent un bon exemple d'això. Esta col·laboració entre L’Alqueria del Basket i la Universitat de València continua ampliant els coneixements respecte al nostre esport de manera transversal, aconseguint tots els àmbits.

El canal de Youtube de Valencia Basket va tornar a ser el canal triat per a parlar esta vegada sobre gestió esportiva, en un webinar en el que el Josep Crespo, Professor Contractat Doctor en la UV, investigador i especialista en organització d'esdeveniments esportius, va desgranar per a tots els interessats la seua experiència amb “Estrategies per a augmentar la repercussió d'esdeveniments de menor impacte”.

L'esdeveniment, que ja compta amb més de 500 visualitzacions, ho obria novament Ferran Calabuig, Vicedegà de la Facultat de Ciència de l'Activitat Física i d'Esport de la UV i Director de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket. “No és habitual tindre a algú d'este nivell de forma gratuïta i oberta a totes les persones interessades” deia sobre el protagonista del dia.

Posteriorment començava l'explicació de Josep Crespo, que a través d'una presentació i distints vídeos, va compartir els detalls de la seua experiència en l'organització d'esdeveniments que de ser teòricament minoritaris han passat a tindre una gran repercussió i difusió en tots els àmbits. Per a finalitzar, va contestar a les diverses preguntes que Pedro Cotolí, Responsable de L’Alqueria LAB, va ser arreplegant per part dels interessats. La iniciativa tindrà continuïtat el pròxim dia 28, esta vegada amb l'àrea de fisioteràpia com a protagonista.