University of Valencia logo Logo Basketball Chair l'Alqueria del Basket Logo del portal

La Càtedra de bàsquet L’Alqueria del Basket convoca la segona edició dels seus premis als millors Treballs de Final de Grau

  • September 3rd, 2021
Cistella

Ja s'ha publicat la Resolució de 8 de juliol de 2021, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la qual es convoca la segona edició dels premis “Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket” de la Universitat de València als millors Treballs de Final de Grau relacionats amb el bàsquet.

L'objecte d'aquesta convocatòria és premiar els millors Treballs de Final de Grau (TFG) realitzats en el curs 2020-2021 i el contingut del qual estiga orientat cap a la temàtica del bàsquet des de qualsevol aproximació i àrea de coneixement, amb la finalitat de fomentar entre l'estudiantat universitari l'estudi de qualsevol aspecte referit a aquest esport.

Podran presentar-se a aquests premis els i les estudiants de titulacions oficials de les universitats públiques espanyoles.

Està previst que es repartisca un total de 1100 euros en metàl·lic, repartits en 600 euros per al primer premi, 300 euros per al segon premi i 200 euros per a un accèssit.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 20 de setembre de 2021. La Resolució del DOGV està accessible en aquest enllaç al DOGV i les bases completes es poden consultar en aquest enllaç a la resolució..