University of Valencia logo Logo Basketball Chair l'Alqueria del Basket Logo del portal

La Càtedra de bàsquet L’Alqueria del Basket convoca una nova edició dels seus premis als millors treballs de final d'estudis universitaris

  • September 2nd, 2022
Jugadors de bàsquet

Ja s'ha publicat al DOGV les resolucions del Rectorat de la Universitat de València per les quals es convoquen els premis als millors TFG, TFM i Tesis Doctorals de la “Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket” de la Universitat de València als millors treballs relacionats amb el bàsquet.

L'objecte d'aquestes convocatòries és premiar els millors TFG, TFM i Tesis Doctorals realitzats en el curs 2021-2022 i el contingut del qual estiga orientat cap a la temàtica del bàsquet des de qualsevol aproximació i àrea de coneixement, amb la finalitat de fomentar entre l'estudiantat universitari l'estudi de qualsevol aspecte referit a aquest esport.

Podran presentar-se a aquests premis els i les estudiants de titulacions oficials de les universitats públiques espanyoles.

 

PREMI ALS MILLORS TFG

Està previst que es repartisca un total de 1600 euros en premis:

 

PREMI ALS MILLORS TFM

Està previst que es repartisca un total de 2000 euros en premis:

 

PREMI A LA MILLOR TESI DOCTORAL

Es concediran dos premis de 1500 euros cadascun.

La Resolució del DOGV està accessible en aquest enllaç al DOGV i les bases completes es poden consultar en aquesta resolució..

 

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins a l'11 d'octubre de 2022.

Tota la informació publicada sobre els premis es pot consultar en el web de premis i ajudes de UVcàtedres.