Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Margall: “Açò és molt bo perquè milloren tots els entrenadors”

  • 24 de febrer de 2020

Josep Maria Margall va protagonitzar una jornada de formació d'entrenadors de molt nivell en L’Alqueria. El tècnic especialista en treball específic de tir, que com a jugador va ser un històric del Joventut i la selecció espanyola disputant tres Jocs Olímpics, va compartir la seua experiència sobre el “treball de millora del tir” davant de nombrosos entrenadors en la pista central de la instal·lació, en una nova jornada recolzada per Bankia.

El protagonista va destacar el positiu d'organitzar activitats com les jornades de formació de Valencia Basket. “Em pareix molt bé, no per vindre jo, sinó per millorar tots els entrenadors. Cal millorar els detalls, jo sempre dic que el bàsquet és fàcil, però els xicotets detalls no, i això és la que marca la diferència entre un bon jugador i un gran jugador” expressava. A més es va endinsar en el treball específic de tir, temàtica de la seua xarrada. “Es tracta de veure la biomecànica, els entrenadors han d'estar damunt i el jugador ha de voler. No és fàcil, perquè són hores i hores d'entrene per a millorar si vols estar dalt i hui en dia qui no fica no val, hi ha altres treballs importants en la pista, però el tir és importantíssim” concloïa.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del Valencia Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

Whatsapp Formació d'entrenadors

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades obertes de formació, poden enviar un whatsapp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.