Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Les jornades de formació de la Càtedra de Bàsquet arranquen amb Jesús Ramírez com a protagonista

  • 2 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket, organitzades junt amb la Universitat de València i el suport de Bankia, donen el tret d'eixida amb una primera cita este mes que tindrà com a protagonista a Jesús Ramírez. Unes jornades de formació que enguany fan un salt pel que fa a qualitat i valor respecte a les passades temporades.

L'actual entrenador principal de l'Alba Fehervar d'Hongria liderarà esta primera jornada de la temporada 2020-21 que se celebrarà el pròxim 14 d'octubre de 20:30 a 22:00, i es podrà seguir tant de manera presencial en L’Alqueria del Basket com online, una de les novetats d'enguany

Jesús Ramírez il·lustrarà els tècnics assistents sobre dos temes principals: 'Analitzant al jugador per a buscar la seua millora individual' i 'L'autoentrenament'. L'espanyol té una àmplia experiència en les banquetes. Abans de ser tècnic principal del club hongarés va ser entrenador ajudant en el Bilbao Basket entre 2017 i 2018 i en el Ratiopharm Ulm alemany des de 2011 fins a 2017.

La participació en la xarrada, comptarà enguany com a novetat amb la certificació de la Universitat de València. D'altra banda, es continua comptant amb el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i les activitats seran vàlides per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

Inscripció i forma de pagament

La inscripció per a la jornada de formació s'obrirà el pròxim 2 d'octubre i tindrà un cost de 12€. El pagament s'haurà de realitzar a través de la web de la Càtedra en este enllaç: http://esdeveniments.uv.es/55173/detail/jornadas-de-formacion-en-baloncesto.html.

El termini per a inscriure's finalitzarà el dia 13 d'octubre a les 14:00h. L'aforament serà limitat, per la qual cosa les places presencials disponibles podrien esgotar-se abans del final del termini d'inscripció.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja alguns anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors a través de distintes iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.

WhatsApp Formació d’entrenadors

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació, poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.