Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Lluís Riera, protagonista de la segona jornada de formació de la Càtedra de Bàsquet

  • 10 de novembre de 2020
Image de la noticia

Les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket, organitzades junt amb la Universitat de València i el suport de Bankia, continuen en este mes de novembre amb una segona cita ineludible que torna a demostrar el bot quant a qualitat i valor d'esta iniciativa respecte a les passades temporades.

El pròxim 18 de novembre a les 20:30h, el tècnic protagonitzarà una xarrada que de nou es podrà seguir tant de manera presencial en L’Alqueria del Basket com online, una de les novetats del programa d'enguany.

Lluís Riera il·lustrarà els tècnics assistents sobre “Jugant amb la mirada”, un aspecte nou poques vegades tractat de forma tan específica. L'entrenador, que ha sigut en este 2020 ajudant en Zenit de Sant Petersburg i abans va acumular experiència ACB com a tècnic assistent de Kirolbet Baskonia i Divina Seguros Joventut, posarà els seus coneixements al servici de tots els inscrits.

La participació en la xarrada, compta enguany com a novetat amb la certificació de la Universitat de València. D'altra banda, es continua comptant amb el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

Inscripció i forma de pagament

La inscripció per a la jornada de formació ja està oberta i té un cost de 12€. El pagament s'haurà de realitzar a través de la web de la Càtedra en este enllaç: http://esdeveniments.uv.es/57252/tickets.html  

El termini per a inscriure's finalitzarà el dia 17 de novembre a les 14:00h. L'aforament serà limitat, per la qual cosa les places presencials disponibles podrien esgotar-se abans del final del termini d'inscripció.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors a través de distintes iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.

WhatsApp Formació d'entrenadors

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació, poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.