Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

La Psicologia, protagonista en el primer seminari transversal de L’Alqueria del Basket

  • 10 de novembre de 2020
Image de la noticia

La formació a la casa del bàsquet europeu de la mà de la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket, va molt més enllà de la pista. Les jornades organitzades junt amb la Universitat de València, aconseguixen totes les àrees que emboliquen al nostre esport, i este mes de novembre hi haurà una primera cita de molt nivell que serà el clar exemple d'això: el primer seminari de formació en àrees transversals, amb la psicologia com a protagonista. 
Dissabte 28 de novembre de 9 a 14h, tres experts en psicologia esportiva compartiran els seus coneixements, en la qual cosa serà una experiència molt completa, comandada per l'Àrea de Desenvolupament Personal de L’Alqueria, que lidera Paco Pardo. L'objectiu és oferir recursos i estratègies en este àmbit, sempre aplicats a l'esport de formació.
Paco Pardo serà precisament l'encarregat d'obrir el dia. “Comportaments que afavorixen la transmissió de valors” serà la temàtica triada pel que a més de responsable de l'Àrea és psicòleg especialitzat en psicologia educativa i de l'esport, amb màster en psicologia d'alt rendiment i entrenador superior de bàsquet. David Llopis, psicòleg especialitzat en esport i activitat física, Director de l'Àrea de Desenrotllament Personal de l'Escola del Llevant UD i Director del Màster en Psicologia i coaching de l'esport a Florida Universitària, tractarà a partir de les 11:15h “L’entrenador i el desenvolupament del jugador/a com a camí per a aconseguir el màxim rendiment”. Finalment, Juan González, responsable de l'Àrea de Psicologia Esportiva de la Federació Espanyola de Ciclisme que va exercir en l'Elx CF i en la Superlliga Masculina de Voleibol a més de ser professor en la Universitat de Granada, parlarà a les 12:45h de “Els xiquets i les xiquetes. La seua comprensió de l’esport. Ajudes i barreres psicològiques”.
La participació en la xarrada, compta amb la certificació de la Universitat de València a través de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket. 

Inscripció i forma de pagament 

La inscripció per al seminari ja està oberta i té un cost de 25€. El pagament s'haurà de realitzar a través de la web de la Càtedra en este enllaç: http://esdeveniments.uv.es/57252/tickets.html 
El termini per a inscriure's finalitzarà el dia 27 de novembre a les 14:00h. L'aforament estarà limitat en esta ocasió a 30 places, i l'única opció de seguir-ho serà assistir en persona. D'esta manera les places presencials disponibles podrien esgotar-se abans del final del termini d'inscripció.

WhatsApp Formació d'entrenadors 

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació, tant d'entrenadors com d'àrees transversals, poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.