Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

David Cárdenas, protagonista de la tercera jornada de formació de la Càtedra de Bàsquet

  • 9 de desembre de 2020
Image de la noticia

Les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket, organitzades junt amb la Universitat de València i el suport de Bankia, continuen en este mes de desembre amb una tercera cita ineludible per a tots els amants del nostre esport.
El pròxim 17 de desembre a les 20:30h, el tècnic protagonitzarà una xarrada que de nou es podrà seguir tant de manera presencial en L’Alqueria del Basket com online, una de les novetats del programa d'enguany.
David Cárdenas il·lustrarà els tècnics assistents sobre com “La intenció marca el camí” un exemple de la gran varietat d'aspectes que es poden treballar sobre la pista. L'entrenador, que és Doctor en Educació Física i Esports i professor de bàsquet en la Universitat de Granada, posarà els seus coneixements al servici de tots els inscrits.
La participació en la xarrada, compta enguany com a novetat amb la certificació de la Universitat de València. D'altra banda, es continua comptant amb el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

Inscripció y forma de pagament
La inscripció per a la jornada de formació ja està oberta i té un cost de 12€. El pagament s'haurà de realitzar a través de la web de la Càtedra en este enllaç: http://esdeveniments.uv.es/58870/tickets.html
El termini per a inscriure's finalitzarà el dia 16 de desembre a les 14:00h. L'aforament serà limitat, per la qual cosa les places presencials disponibles podrien esgotar-se abans del final del termini d'inscripció.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors
Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors a través de distintes iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.

WhatsApp Formació d'entrenadors
Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació, poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.