Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Diego Ocampo protagonitzarà la cinquena jornada de formació de la Càtedra de Bàsquet

  • 2 de febrer de 2021
Image de la noticia

Les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket, organitzades al costat de la Universitat de València i el suport de Bankia, no paren el mes de febrer. La cinquena cita d'aquesta temporada es viurà se celebrarà amb Diego Ocampo com a protagonista.
El pròxim 18 de febrer a les 20:00h, l'experimentat entrenador compartirà els seus coneixements en un clínic que es podrà seguir tant de manera presencial en L’Alqueria del Basket –si la situació sanitària ho permet- com a en línia, una de les novetats del programa d'enguany. Es pot veure en directe i en diferit.
Diego Ocampo ensenyarà als entrenadors assistents “Tasques Divertides per a l'Aprenentatge de la Defensa”, una demostració de com es pot treballar l'aspecte defensiu d'una manera dinàmica i atractiva.
El tècnic posseeix una vasta experiència en les banquetes a nivell nacional. Va començar professionalment dirigint el CB Tarragona entre 2005 i 2007 en LEB 1, per a passar la temporada següent a ser tècnic ajudant de Pedro Martínez en el Akasvayu Girona en ACB. Posteriorment va estar una llarga etapa en el Cajasol Sevilla com a ajudant, primer de Joan Plaza i després de Aíto García Reneses, entre 2009 i 2014, tant en ACB com en la ULEB. Ocampo va fer el salt a primer entrenador en la màxima categoria en la temporada 2014/15 en UCAM Murcia. Després, va passar per CB Estudiantes, Divina Seguros Joventut, ICL Manresa, Barça B en LEB Oro i, finalment, en Casademont Zaragoza ja en 2020. També va ser seleccionador d'Espanya en les categories Sub-16 i Sub-17 entre 2009 i 2011.
La participació en la xarrada, compta enguany com a novetat amb la certificació de la Universitat de València. D'altra banda, es continua comptant amb el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

Inscripció i forma de pagament
La inscripció per a la jornada de formació ja està oberta i té un cost de 12€. El pagament s'haurà de realitzar a través de la web de la Càtedra en aquest enllaç: https://esdeveniments.uv.es/60687.
El termini per a inscriure's finalitzarà el dia 18 de febrer a les 13:00h. L'aforament serà limitat, per la qual cosa les places presencials disponibles podrien esgotar-se abans del final del termini d'inscripció.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors
Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors a través de diferents iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.

WhatsApp Formació d'entrenadors
Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació, poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.