Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Xarredes 'Family', les expertes STEM a l'abast del gran públic

  • 27 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Les xarrades Family, dirigides a un públic familiar, s'engloben dins del programa Girls4STEM i busquen la participació de les famílies de l'alumnat participant en el projecte. Aquestes xarrades suposen la culminació del treball realitzat en els centres d'educació primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, gràcies a la tutorització realitzada pel professorat acreditat.
Durant el transcurs de cada sessió, l'alumnat presentarà, junt a les seues expertes STEM i a les seues professores i professors coordinadors, els vídeos realitzats, explicaran com va ser el procés d'elaboració i com han canviat les seues impressions sobre les branques STEM durant aquest.
Aquestes xarrades se celebren els dissabtes al matí en el Jardí Botànic en un ambient d'oci familiar de cap de setmana i en elles s'oferirà orxata i fartons, cortesia de l'empresa patrocinadora Polo (http://grupo-polo.com/), i aigua oferida per Aigües Medita (https://www.bebeaguaconsciente.com/). Al final de la sessió hi haurà un concurs molt especial amb premis de l'empresa patrocinadora Singularity Experts (https://singularity-experts.com/) i Col·lecció Científics (http://www.coleccion-cientificos.com/).
A causa de la situació derivada de la pandèmia per COVID-19 les xarrades han passat a realitzar-se de manera online i seran retransmeses des del Jardí Botànic.