Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

Una jornada organitzada per la Universidad de Valladolid aborda els reptes de la dona en l'entorn digital

  • 20 de novembre de 2020
Image de la noticia

La Càtedra d'Estudis de Gènere de la Universidad de Valladolid (UVa), en col·laboració amb la Càtedra Bretxa Digital de Gènere de la Universitat de València, ha organitzat per al 26 de novembre la jornada online 'ComMujeres. Reptes i oportunitats de la dona en l'entorn digital. Trencant bretxes'.
La presentació està prevista a les 11:30 hores i correrà a càrrec de Silvia Rueda, directora de la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere de la Universitat de València, i Teresa Gema Martín Casado, directora del projecte 'ComMujeres. Comunicació digital i gènere', de la Càtedra d'Estudis de Gènere de la Universidad de Valladolid (UVa).
A les 11.40 Teresa Gema Martín oferirà la conferència 'La dona davant la realitat tecnològica digital. Bretxes i oportunitats'. 
A les 12.30 intervindrà Yanna Franco, professora UCM i membre de l'Institut de Recerques Feministes de la Universidad Complutense de Madrid, amb la conferència  'Perspectiva de gènere en la robòtica i la Intel·ligència Artificial. Una anàlisi des de la comunicació'.
Margarita Albors, presidenta de la Fundació Social Nest, intervindrà a partir de les 13.15 hores amb la xarrada titulada 'Reptes i oportunitats en l'emprenedoria tecnològica femenina'.
Les videoconferències podran seguir-se a través d'aquest ENLLAÇ
La jornada està organitzada pel Projecte 'ComMujeres, Genere i Comunicació Digital', Càtedra d'Estudis de Gènere de la UVa (Facultat de Ciències Socials, Jurídiques i de la Comunicació, Campus María Zambrano de Segòvia).  Coordina Teresa Gema Martín Casado, directora del projecte 'ComMujeres. Comunicació digital i gènere', de la Càtedra d'Estudis de Gènere de la Universidad de Valladolid (UVa), i col·labora: Silvia Rueda, directora de la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere de la Universitat de València.