Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

José Antonio Estévez García

  • 29 d’abril de 2021
José Antonio Estévez García. Càtedra bretxa digital gènere

José Antonio és responsable d'innovació social.

Després de 10 anys treballant en el sector de la consultoria, en projectes europeus d'I+D+i, el seu posterior pas a l'àmbit de la transformació digital li va donar l'oportunitat de treballar aplicant tecnologies emergents en diversos àmbits de negoci, la qual cosa li va portar a gestionar la innovació de Atos Ibèria (atos.net/es/spain) a nivell corporatiu, participant així mateix en la coordinació la cartera d'innovació de la companyia a nivell internacional. Paral·lelament, en 2005 va començar a col·laborar amb diverses ONG en la defensa dels drets de les persones vulnerables, el canvi climàtic i el consum responsable.

En 2010 va participar en un màster anomenat "Applied Imagination" de l'escola Central Saint Martins (University of the Arts London), treballant amb Design Thinking en projectes amb mesurament d'impacte social i de negoci.

Actualment treballa com a responsable de tecnologia aplicada a la innovació social i com a part de l'equip de fundraising d'Ajuda en Acció, ONG espanyola l'objectiu principal de la qual és lluitar contra la desigualtat i la pobresa a tot el món.