Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

Debat: La cruïlla d'Europa
Presencial

Pepa Bueno, Adela Cortina, Arancha González, Inmaculada Rodríguez-Piñero i Pablo Simón participaran en aquest diàleg al voltant del nou mapa electoral europeu.

 

L'Ajuntament de Cullera i la Universitat de València han organitzat una taula redona per entendre el nou temps al qual s'enfronta la Unió Europea en el futur més immediat. Un fòrum on la periodista i directora d'El País, Pepa Bueno; la degana de l'Escola d'Assumptes Internacionals de París i exministra d'Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació, Arancha González; la catedràtica emèrita d'Ètica i Filosofia Política de la Universitat de València, Adela Cortina; l'economista i fins ara eurodiputada, Inmaculada Rodríguez-Piñero; i el politòleg i professor de la Universitat Carlos III, Pablo Simón, desgranaran el resultat i panorama que deixen les darreres eleccions europees a través d'una anàlisi acadèmica i professional.


L'acte, que se celebrarà el 24 de juny a les 11.00 hores a la Sala Multiusos dels Jardins del Mercat de Cullera, examinarà des d'una perspectiva geopolítica, econòmica, social, ètica i periodística els factors que han dut a la cruïlla en la qual es troba ara Europa. 


La jornada està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Cullera i la Universitat de València a través de la Càtedra Ciutat de Cullera, i en el marc del programa Uni-Societat, ja que aquesta ciutat és una de les seus de les iniciatives culturals al territori on es desenvolupa un ampli programa d'activitats.

Inscripció prèvia a través d'aquest enllaç

 

 

Data 24 de juny de 2024 d' 11:00 a 13:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Sala Multiusos dels Jardins del Mercat de Cullera

Cullera (46400)

 
Organitza

Universitat de València - Ajuntament de Cullera.

 

Contacta vicerec.cultura@uv.es