Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Jornada: La investigació universitària i l'Agenda 2030 com a motors d'aliances

  • 22 de juny de 2022
Aliances

Aquesta trobada, que se celebrarà el 30 de juny en la UJI de Castelló, forma part de les activitats relacionades amb els ODS de l'eix d'aliances, del que s’ocupa la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la universitat veïna.

El pròxim dijous 30 de juny de 2022 tindrà lloc la jornada “La investigació universitària i l'Agenda 2030 com a motors d'Aliances” en la sala d'actes de l'Escola de Doctorat de la UJI entre les 10h i les 14h. Moderada per Ana Alcaraz, consultora experta en Agenda 2030 i RSC, durant aquesta jornada s'abordarà la interrelació existent entre la investigació universitària, l'Agenda 2030 i la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el marc de les Aliances.

Les modalitats de participació són:

  • Ponència: si es fa presentació del projecte d'investigació (12 min). En aquesta modalitat la persona disposarà d'un certificat per 15 hores de formació transversal d'investigació.
  • Pòster: si es presenta físicament un pòster en la zona d'exposició. La persona participant disposarà d'un certificat de 10 hores de formació transversal en investigació.
  • Assistència: La persona participant disposarà d'un certificat de 5 hores de formació transversal en investigació.

T'interessa? Accés a inscripcions

La Generalitat Valenciana cofinança una Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible amb cadascuna de les cinc universitats públiques valencianes. En aquest sentit, cada universitat executarà activitats relacionades amb un dels cinc eixos centrals dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. La Universitat de València desenvoluparà l'eix central: persones. La Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de l'UJI té com a objectiu el foment d'activitats relacionades amb les metes dels ODS directament vinculats amb l'eix d'aliances.

Accés al programa

Font (Página web de la UJI)

Organitza: Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la UJI i Escola de Doctorat de la UJI

Cofinança: Generalitat Valenciana- Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica