Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

La Setmana Mundial per a #Act4SDGs se celebrarà del 16 al 25 de setembre

  • 27 de juny de 2022
Global week

Demanem a la gent de tot el món que #FlipTheScript (invertisquen la situació), que reescriguen la història junts i que encaminen al món cap a una acció climàtica més audaç, amb una justícia i pau sostenibles.

La Setmana Mundial per a #Act4SDGs és una mobilització global que té lloc durant la setmana d'alt nivell de l'Assemblea General de l'ONU al setembre, per a mostrar als líders mundials que molta gent al voltant del món està compromesa, dedicada i inspirada a prendre mesures sobre els ODS. La mobilització d'enguany se centrarà en els temes clau de Clima, Justícia i Pau i marcarà el punt mitjà de l'Agenda dels ODS.

Necessitem noves solucions, nous enfocaments i #FlipTheScript (invertir la situació) respecte a com fem les coses perquè l'esperança ressone més enllà de les fronteres. Per a demostrar que les nostres eleccions i accions individuals importen. I que, col·lectivament, som una força social massiva que pot generar un canvi transformador i aconseguir un futur millor.

Treballant junts, sabem que podem superar els reptes, el poder és a les nostres mans per a triar l'acció sobre l'apatia, l'esperança sobre la por, la pau sobre el conflicte. Podem utilitzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible com el nostre guió, sabent que són l'única manera d'eixir de les crisis actuals i d'aconseguir un món millor. Els antics models no s'han complit. Pel que és moment de donar pas a nous.

Prompte compartirem les accions que pots dur a terme i com registrar-les en el Mapa Mundial d'Accions per als ODS.

Per sisé any consecutiu, la mobilització tindrà lloc durant l'Assemblea General de l'ONU per a mostrar als líders mundials que molta gent al voltant del món està compromesa, dedicada i inspirada a construir un futur més just, sostenible i pacífic per a tots.

Anota-ho en el teu calendari i dis-li-ho a la teua comunitat.

16-25 setembre, la Setmana Mundial per a #Act4SDGs!

Font (pàgina web del moviment Global week to #Act4SDGs!)