Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Cerques activitats per al pròxim curs relacionades amb els ODS? Perquè l'Operació Rubik és per a tu

  • 29 de juny de 2022
Cub rubik

Les ONGD valencianes faciliten en OperaciónRubik un munt de recursos gratuïts per a fer les vostres aules més inclusives, sostenibles i justes i introduir els ODS.

La Coordinadora Valenciana d’ONGD ha desenvolupat una web amb els recursos educatius per a Centres de Formació de Professorat de València, Castelló i Oriola amb quasi un centenar de guies i materials pedagògics gratuïts per a reforçar el treball curricular en set àrees, des de pobresa i desigualtat, fins a alimentació, igualtat i canvi climàtic.

RUBIK és una iniciativa de les entitats que integren el grup de treball d'Educació per al Desenvolupament i Sensibilització de la Coordinadora de valenciana d’ONGD que ofereix recursos pedagògics per a una educació d'una ciutadania global que construïsca un món just, equitatiu i sostenible, on totes les persones tinguen igualtat d'oportunitats i es desenvolupen amb llibertat i pau.

Usa la llengua i la literatura, les matemàtiques, o qualsevol assignatura, per a parlar de drets humans, la pau, la tolerància o el consum responsable!

Com? Descàrrega els recursos en aquest enllaç.