Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Diploma - Enfoque Transversal de la Cultura en la Cooperación Internacional y para el Desarrollo Sostenible

  • 2 de març de 2021
Diploma - Enfoque Transversal de la Cultura en la Cooperación Internacional y para el Desarrollo Sostenible

Prestant especial atenció a la sostenibilitat i als ODS de l'Agenda 2030.

De modalitat no presencial a través de la plataforma de la Universitat Complutense els divendres a la vesprada de 16.00 a 20.00. Organitzat per la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, Institut Universitari de Desenvolupament i Cooperació.

Les dates previstes per a la realització del curs són del 19 de març al 18 de juny de 2021, i té un preu de 375€.

Diploma sobre l'enfocament transversal de la cultura, que ha de considerar-se en tota intervenció/dimensió de la cooperació i desenvolupament internacional, amb atenció especial a la sostenibilitat i als ODS de l'Agenda 2030.

La formació aborda la necessitat d'incloure anàlisi de contextos culturals, de manera integral i transversal, en tot el cicle de projectes, i en compromís amb l'imperatiu de la diversitat cultural.

Impartit des de les àrees de les relacions internacionals i de l'antropologia cultural, amb una visió situada en el desenvolupament de comunitats i en la prioritat de millorar la percepció i potencialitat de la cultura.

El contingut és teoricopràctic, oferint un examen rigorós sobre el funcionament i implementació de l'enfocament, coneixements suficients per a integrar-lo en projectes i plans, i recursos i metodologies que servisquen d'instruccions. S'elaboraran exercicis de simulació i tallers pràctics on experts/as i alumnat aconseguisquen debats enriquidors.