Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

VI Universitat de Tardor : 3 i 4 de novembre de 2022

  • 5 de novembre de 2022
Imatge del botànic

Els dies 3 i 4 de novembre de 2022 la Generalitat Valenciana va realitzar Cooperarium, Fira de Cooperació en la plaça de l'ajuntament de València.

En el marc de la Fira des de les Universitats Públiques Valencianes (Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernández, Universitat Politècnica de València, i Universitat de València)  van organitzar les Jornades Interuniversitàries de cooperació universitària al desenvolupament:

VI UNIVERSITAT DE TARDOR: “Investigació i cooperació: Motors pel canvi global”

Aquestes jornades es van celebrar els dies 3 i 4 de novembre de 2022 en el Jardí Botánic de la Universitat de València, el seu objectiu, reflexionar sobre Què pot aportar la universitat EN MATÈRIA D'INVESTIGACIÓ a les ONGD i agències de cooperació? Es va estructurar en dues parts:

El dia 3 a partir de les 16h es va celebrar un diàleg d'experts entre tres investigadores/és de la Universitat i una entitat social. L'objectiu de la sessió, dialogar sobre quins aspectes i línies d'investigació i coneixement necessiten les ONG i des de l'àmbit acadèmic què pot aportar la Universitat des de la investigació a l'àmbit de la Cooperació al desenvolupament amb la finalitat crear sinergies per a concórrer en la pròxima convocatòria d'investigació que serà publicada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Les temàtiques dels diàlegs van ser les següents:

  • Fam 0, Producció i consum responsables
  • Salut i Gènere
  • Educació i Innovació
  • Reducció de desigualtats, Pau, Justícia i institucions solgudes

El divendres a partir de les 9:30 es van desenvolupar 4 grups de treball sobre les 4 línies temàtiques amb l'objectiu de generar sinergies entre investigadors per a esbossar futurs projectes d'investigació amb grups multidisciplinaris.

Programació