Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Xarxes

De les quals en formem part:

The Global University Network for Innovation (GUNi). És una xarxa composta actualment per 249 membres de 80 països, que inclou les Càtedres UNESCO d'Educació Superior, institucions d'educació superior, centres d'investigació i xarxes relacionades amb la innovació i el compromís social de l'educació superior. ODS 4

Pobresa Zero. La seua filosofia de descansa en la idea que el paper de la societat civil és fonamental perquè la lluita contra la pobresa constituïsca efectivament una prioritat internacional. Per això la base social la constitueixen centenars d'entitats (organitzacions no governamentals, de drets humans, mediambientals i de dones, associacions culturals, institucions del sector acadèmic i de l'església, col·lectius d'estudiants, sindicats, etc.) que formen xarxes d'acció conjunta. ODS 1.

Col·laborem amb:

Changemakers Ashoka. Activa una xarxa global d'emprenedors socials, innovadors, líders empresarials, redactors de polítiques i activistes per a construir un món “Tots impulsors del canvi”.

SOLIVID. És un projecte col·lectiu per a la construcció d'un mapa col·laboratiu i d'un banc de recursos on-line sobre les iniciatives solidàries dvant la crisi del COVID-19. ODS 17.

La Clínica de Psicologia UV de la Fundació Lluis Alcanyis de la UV

Clínica Universitaria de Nutrició, Activitat Física i Fisioteràpia (CUNAFF VLC) de la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València
 

Altres xarxes interessants:

La lección más grande del mundo. La Lliçó més gran del món explica els Objectius de Desenvolupament Sostenible a xiquets i joves del món sencer i els uneix en l'acció. 17 Objectius Mundials a fi d'aconseguir 3 propòsits extraordinaris per a 2030. ERRADICAR LA POBRESA EXTREMA. LLUITAR CONTRA LA DESIGUALTAT I LA INJUSTÍCIA.  LLUITAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC. LA LLIÇÓ MÉS GRAN DEL MÓN.