Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Busquem contribucions incloent els ODS

  • 1 de maig de 2020
SDG

Convocatòria finalitzada

L'ONU en la seua Agenda 2030, ens indica que l'Educació Superior forma una part important de la governança dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) relacionats amb la pobresa, la fam, la salut, l'educació i la igualtat de gènere. Per tant, ens agradaria rebre contribucions que descriguen experiències d'investigació, ensenyament i accions, realitzades en o des d'institucions d'educació superior, incloent qualsevol dels ODS per a persones (1-5), sense excloure a la resta d'ODS, ja que estan interconnectats.

Editora: María Alcantud-Díaz és Doctora en Filologia Anglesa per la Universitat de València i actualment imparteix docència en el Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, Facultat de Magisteri de València. També és l'actual directora de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València, Espanya.

Els capítols no hauran de tindre més de 6000 paraules, i han de ser originals i haver estat publicats prèviament. Si el treball ja ha sigut publicat (com a article de revista, o acta d'una conferència, per exemple), l'editor requerirà evidència que s'ha atorgat el permís per a tornar a publicar-se. Per a veure el “call for papers” en la web de l'editorial, consulte aquest enllaç: http://cambridgescholars.com/edited_collections/sustainable-development-goals-chapter-submission.docx on pot descarregar i completar un formulari d'enviament.