Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Sé part del canvi de TOTES les persones!

  • 22 d’octubre de 2020
Sé part del canvi de TOTES les persones!

La Càtedra de Cooperació i Desenvolupament de la Universitat de València ha dissenyat el curs d'iniciació als ODS:  Sé part del canvi de TOTES les persones!

Es tracta d'un taller online per a Moodle en sis passos, dissenyat per a l'alumnat de primer curs de tots els Graus de la Universitat de València (transferible a formacions professionals i Educació Secundària).

L'objectiu és donar-los a conéixer els ODS i convidar-los a formar part activa de l'acció transformadora de l'agenda 2030, impactant especialment en els ODS de l'eix de persones (de l'1 al 5).

Aquest curs és el primer resultat de la col·laboració entre la Càtedra, la Coordinadora Valenciana de ONGD i Pobresa Zero.

El curs, de menys d'1 hora de duració, s'ha creat perquè l'alumnat el realitze de manera autònoma fora de l'horari lectiu, però també podeu incloure'l en alguna activitat que organitzes dins de la teua programació. Amb aquest taller pretenem que l'alumnat no sols conega els ODS, sinó que els identifique en les seues accions i que es comprometa amb l'Agenda 2030.

Més informació en catedracooperacio@uv.es