Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

II edició dels Premis Cooperació Comunitat Valenciana

  • 1 de setembre de 2021
foto de los premioss

Tu o la teua entitat treballeu en l'àrea de la cooperació? Heu desenvolupat alguna campanya que siga de premi? Treballes comunicació en cooperació? Si alguna resposta és sí, això t'interessa [Termini de presentació: 17 d'octubre 2021]

La Coordinadora Valenciana de ONGD, en col·laboració amb Caixa Popular, convoca la II edició dels Premis Cooperació Comunitat Valenciana que tenen com a objectiu reconéixer el compromís de persones, institucions, empreses, mitjans de comunicació i moviments socials amb els drets humans i la justícia global.

CATEGORIES

  1. PERSONES, INSTITUCIONS, ORGANITZACIONS o EMPRESES VALENCIANES compromeses amb la cooperació: amb una trajectòria de compromís amb la cooperació al desenvolupament, la defensa dels drets humans, l'erradicació de la pobresa i/o la justícia global, o que hagen posat en marxa en els últims dos anys una iniciativa rellevant o innovadora en aquests àmbits.
  2. COMUNICACIÓ compromesa amb la cooperació:
    • Premi a mitjans de comunicació, programes o seccions, periodistes o comunicadors/as, amb una trajectòria de compromís amb la cooperació al desenvolupament, la defensa dels drets humans, l'erradicació de la pobresa, la igualtat de gènere i/o la justícia global, o que hagen fet un treball periodístic rellevant i amb impacte social en aquests àmbits en 2019 o 2020.
    • Premi especial al periodisme jove compromés: a un treball periodístic rellevant en les matèries a dalt indicades, produït en 2019 o 2020, per periodistes menors de 30 anys.
  3. CAMPANYES de xarxes, plataformes o moviments socials valencians compromesos amb el desenvolupament, la defensa dels drets humans, l'erradicació de la pobresa, la igualtat de gènere, la sostenibilitat i la justícia global. Els premis no tenen dotació econòmica. A les entitats o persones guanyadores se'ls farà lliurament en un acte públic de trofeu i diploma, i es farà difusió de les iniciatives, treballs o trajectòries premiades.

Documentació i dates