Logo UVCàtedra Institucional per a la Cultura de la Mediació Logo del portal

Congrés 2021 "Justícia polièdrica en període de mudança"

  • 3 de novembre de 2021
Assistents al congrés
Assistents al congrés

Dirigit per la Prof. Dra. Silvia Barona Vilar, s'ha celebrat en la Universitat de València el Congrés Internacional “Justícia polièdrica en període de mudança (Nous conceptes, nous subjectes, nous instruments i nova intensitat)”, els dies 28 i 29 d'octubre de 2021.

Aquest Congrés es va realitzar en el marc d'actuacions conjuntes realitzades pel Grup d'excel·lència PROMETEU 2018/111 (finançat per la Generalitat Valenciana), la Càtedra Institucional per a la Cultura de la Mediació UV-GVA i el Màster en dret, Empresa i Justícia.

La Càtedra per a la Cultura de la Mediació es va veure present en la Sessió del dia 28 d'octubre destinada a abordar: “Justícia extrajurisdiccional: només mediació, més mediació, menys mediació?”, en la qual van participar els Professors Begoña Vidal (de la Universitat de Valladolid), Juan Mendoza (de la Universitat de l'Havana), Vicente Pérez Daudí (de la Universitat Central de Barcelona), Guillermo Palao Moreno (Universitat de València), Sebastián Bozzo Hauri (de la Universitat Autònoma de Xile) i Fernando Martín-Diz (de la Universitat de Salamanca).

Va ser dinamitzada pel Prof. Carlos Esplugues Mota (Universitat de València). Amb un ampli debat sobre la matèria, van sorgir nombroses qüestions que van ser objecte de discussió i que van enriquir el debat plantejat.
 

Imatges: