Logo UVCàtedra Institucional per a la Cultura de la Mediació Logo del portal

La Càtedra per a la Cultura de la Mediació celebra el seminari ‘Dues mediacions imprescindibles’

  • 23 de maig de 2022
Presentació del seminari

El dia 20 de maig de 2021 la Càtedra per a la Cultura de la Mediació UV-GVA va celebrar el seu aniversari amb un Seminari sobre 'Dues mediacions imprescindibles: mediació empresarial i mediació per a conflictes administratius'.

L'acte es va celebrar a l'Aula Magna de la Nau de la Universitat de València, i va comptar en la inauguració amb el degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València, la secretària Autonòmica de Justícia de la Generalitat Valenciana i la directora de la Càtedra, la professora Silvia Barona Vilar.

La intervenció de prestigiosos experts en matèria de mediació empresarial i en mediació administrativa ha sigut molt il·lustrativa, exposant experiències pràctiques, reptes, dificultats, propostes de futur, destacant punts rellevants i motivant una discussió que ha sigut molt activa entre els membres del públic.

Aquesta activitat va tindre lloc en el marc de la IV Setmana de la Mediació a la Comunitat Valenciana, que es va celebrar entre el 17 i el 21 de maig amb sessions de treball a València, Alacant, Elx i Castelló. L'objectiu d'aquesta setmana és tractar les diferents qüestions que aborden el present i el futur de la mediació i afavorir el debat entre els diferents operadors jurídics i institucions relacionades amb mediació.

Imatge del seminari

 

Imatges: