Logo de la Universitat de València Logo Càtedra DAM Gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual Logo del portal

La maleta de l'aigua es desplaça a les cases dels estudiants de primària

  • 6 de juny de 2020
Image de la noticia

La Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l'Aigua Residual de la Universitat de València degut al confinament que estem patint desenvoluparà els seus continguts de manera online.

Part de les activitats que normalment desenvolupa la Càtedra DAM dins de la Maleta de l’Aigua a diversos col·legis de la província de València entre estudiants de cinquè de primària es posaran enguany a l’abast dels estudiants a la web de la Cátedra (https://www.uv.es/catedradam/).

D’ aquesta manera els estudiants podran gaudir d’una estona de diversió i aprenentatge al voltant del món del tractament de les aigües residuals en aquest final de curs. Les activitats que els estudiants podran realitzar són les següents:

  • Video “La Maleta de l’Aigua” on s’expliquen el recursos que es poden obtindre de l’aigua residual.
  • Experimentar a xicoteta escala el funcionament d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR). Amb materials que es poden trobar habitualment a casa, els xiquets poden reproduir fàcilment les etapes principals del funcionament d’una EDAR.
  • Comecocos. Recortable on els xiquets podran comprovar els coneixents apressos en les activitats anteriors i posar a prova els coneixements de la resta de la família.