Logo de la Universitat de València Logo Càtedra DAM Gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual Logo del portal

Premi als treballs de didàctica en la Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l'Aigua Residual

  • 12 de juny de 2019
Image de la noticia

La Càtedra DAM, per Resolució de 10 de juny de 2019 de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, va atorgar el premi de treballs de didàctica en la Gestió Integral i Recuperació de Recurs de l'Aigua Residual a l'equip format per Carlos Mateo Defez, Alexandra Dindiligan, Andrea María Salavert Monroig i Ana Escorihuela Bella.

L'alumnat seleccionat va rebre formació a través de tallers de pedagogia, tecnologia, creativitat i treball en equip, entre altres, amb la finalitat que desenvolupara un projecte didàctic per a ser divulgat en col·legis, concretament per a alumnes de 5é de primària. De les persones seleccionades es van generar diferents grups formats per alumnes i alumnes procedents de diferents titulacions de les universitats de la Comunitat Valenciana, que van desenvolupar un projecte per grup. Per al premi final va ser seleccionat el grup que va presentar la millor idea per a la divulgació del seu projecte en col·legis. A més, cada membre de l'equip va rebre com a premi una tablet valorada en 200€.

La finalitat d'aquest premi és la fomentar entre els estudiants de 5é de primària de col·legis de la província de València la importància de la gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual.

La Resolució es pot consultar en aquest enllaç.