Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

Oberta la preinscripció del Diploma d’Especialització Professional Universitari en Consultoria de l’Economia del Bé Comú

  • 5 de març de 2018
Image de la noticia

El Diploma d'Especialització Professional Universitari en Consultoria de l'Economia del Bé Comú està organitzat per la Càtedra d'Economia del Bé Comú [CATEBC] de la Universitat de València en col·laboració amb l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú AVEBC i està patrocinat per la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, comerç i treball de la Generalitat Valenciana. També compta amb el patrocini de Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana.

Es tracta d’un Diploma d’Especialització Professional de 30 crèdits ECTS equivalents a 750 hores de duració total de modalitat a distancia ubicada dins la Àrea de Direcció y Gestió Empresarial a impartir dintre de la oferta de Cursos de Postgrau de la Universitat de València durant el curso 2018-19 en la seua primera edició. La data d’inici del Diploma és el 15 de octubre de 2018 i finalitza el 28 de juny de 2019.

Aquest curs és diferent d'altres cursos relacionats amb la Responsabilitat Social Empresarial, l'Ètica en els negocis o l'Economia Social. Se centra, de manera diferenciada i exclusiva, en el model de l'Economia del Bé Comú.

A més, compta amb professionals de l'àmbit de l'EBC amb l'objectiu de donar a conèixer el model de l'Economia del Bé Comú, ensenyar a utilitzar les seues eines, com són el Balanç del Bé Comú i la Matriu del Bé Comú, i formar tècnics especialitzats en consultoria de l'EBC tractant de facilitar la seua implantació a les empreses i organitzacions.