Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Universitat de València, mitjançant la Càtedra EBC, serà una de les primeres universitats en adherir-se a la "Xarxa Interuniversitària d'estudiosos i investigadors en Economia del Bé Comú".

  • 8 de novembre de 2018
Image de la noticia

La Càtedra d'Economia del Bé Comú participa en una Jornada de treball, que se celebrarà el proper dilluns 12 de novembre a la Universitat de Salamanca, on es constituirà la "Xarxa Interuniversitària d'estudiosos i investigadors en Economia del Bé Comú".

La Universitat de Salamanca i l'Associació Federal Espanyola per al Foment de l'Economia del Bé Comú (EBC) celebraran una jornada de treball per plantejar la creació de la Xarxa Interuniversitària d'estudis i investigadors en Economia del Bé Comú. En conseqüència, es pretén promoure els valors de la dignitat humana, solidaritat, sostenibilitat ecològica, justícia social, participació democràtica i transparència reconeguts per l'Associació Federal Espanyola per al Foment de l'Economia del Bé Comú (AFEFEBC) com a valors que ens defineix com a societat.

Per tant, la Universitat de València, mitjançant la Càtedra EBC, serà una de les primeres universitats que formaran part d'aquesta xarxa amb l'objectiu d'afavorir en la seva activitat acadèmica i institucional el desenvolupament d'aquests valors.

A més, la jornada comptarà amb la conferència de Christian Felber: "Per un comerç mundial ètic", el seu últim llibre. Podrà seguir-se en streaming ací.