Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra EBC participa a la Jornada d'Economia del Bé Comú a Villena

  • 8 de novembre de 2018
Image de la noticia

El proper dimarts 13 de novembre arriba a Villena la primera jornada d'Economia del Bé Comú (EBC), "L'ètica com a motor de la nostra economia". L'esdeveniment tindrà lloc al Saló d'Actes de la Casa de Cultura i compta com a ponent estrella amb l'internacionalment conegut Christian Felber.

Les jornades s'inauguren a les 17 hores amb l'alcalde de Villena, Francisco Javier Esquembre, al costat del director de la Càtedra EBC de la Universitat de València, Joan Ramon Sanchis. El mateix Sanchís seran qui obri foc amb la primera ponència titulada "El futur de l'economia, valors socials i mediambientals".

Després d'ella hi ha prevista una taula d'experiències per conèixer casos pràctics d'empreses que duen a terme una tasca d'economia del bé comú moderada per Miguel Ribera, consultor d'empreses EBC. Ací es presentarà el balanç del bé comú a la ciutat de Villena amb els objectius i el recorregut que la nostra ciutat està traçant cap a aquesta nova forma de desenvolupament econòmic i social.

La segona part de les jornades s'obrirà amb la ponència estrella de Christian Felber com a impulsor internacional de l'Economia del Bé Comú. Es tracta d'un reconegut orador, professor de la Universitat d'Economia i Negocis de Viena i cofundador d'Attac Àustria. Felber va estudiar psicologia, sociologia i ciències polítiques a Madrid i Viena i és autor de nombrosos llibres que es troben entre els més venuts.

La cloenda de les jornades és a càrrec del conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent qui al costat del alcalde i Felber donarà una roda de premsa prèvia a les jornades al despatx d'Alcaldia on l'escriptor austríac serà convidat a signar en el Llibre d'Honor de la ciutat.

  • L'assistència a les jornades és totalment gratuïta però cal fer una inscripció prèvia a través del formulari del web
  • Programa 

Llista d'enllaços: