Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra EBC ofereix una beca per a l'Escola d'Estiu "Sistemes econòmics i monetaris alternatius" de Viena

  • 9 de gener de 2019

La Càtedra d'Economia del Bé Comú col·labora amb l'Escola d'Estiu acadèmica "Els Sistemes Econòmics i Monetaris Alternatius" que es realitza a Viena, del 14 de juliol al 9 d'agost de 2019.

És una escola d'estiu acadèmica que ofereix un nou enfocament: una avaluació d'alternatives econòmiques que considera que les fronteres naturals i el factor humà són parts iguals de l'equació. El nostre objectiu: ajudar a resoldre alguns dels problemes de les societats presentant alternatives viables a processos i desenvolupaments que posen enormes tendències a les fronteres econòmiques, ecològiques i socials.

A més de diversos conceptes nous i clàssics del camp de les ciències econòmiques, els estudiants també disposen d'informació científica actualitzada de les ciències naturals i socials. Això els permet tenir un debat sobre la reforma econòmica i monetària de nivell mitjà.

Estan oberts a estudiants i professionals de tots els àmbits i ofereix alternatives als processos que estan posant tensions al nostre entorn econòmic i ecològic: les fronteres socials. A més de conceptes clàssics i nous del camp de l'economia, els estudiants també escoltaran presentacions de ciències naturals i socials i discutiran el marge de reforma econòmica i monetària real.

En 2018, 61 persones de 34 nacions diferents van formar part del moviment AEMS. Van participar activament en el programa col·laborant, investigant i debatent com els factors econòmics, polítics, monetaris i ambientals han de ser canviats per ser més sostenibles.

Com entitat col·laboradora, la Càtedra EBC ofereix una BECA per a estudiants de la Universitat de València. A continuació us deixem tota la informació:

  • Documentació: 
  1. Informació general  // Inscripció oberta
  2. Informació sobre la beca // procés de sol·licitud de la beca