Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra EBC participa al Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme

  • 11 de gener de 2019
Image de la noticia

El director de la Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, participa a la 1a Edició del Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme, que es celebrarà els dies 23 i 24 de gener de 2019 al Auditorium Marie Curie (Parc Científic de la Universitat de València - Paterna).

 

El model cooperatiu de gestió empresarial s'ha convertit avui en dia en un dels exemples d'èxit per la seua integració dels valors ètics i la seua aportació a la societat com a eixos de la seva sostenibilitat econòmica.
Els principis i valors que durant anys han estat una referència del cooperativisme s'han integrat en l'actualitat com a elements fonamentals de la proposta de la Responsabilitat Social.

En aquest sentit, la cooperació amb els diferents grups d'interès i una relació estreta amb ells són aportacions que l'economia social ha aportat al desenvolupament d'un model d'empresa assentat en els valors ètics i la responsabilitat social.

Amb aquest objectiu es posa en marxa per part de l'Ajuntament de Burjassot i la seua empresa pública CEMEF la 1a Edició del Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme, que porta per títol global: L'empresa que necessitem: responsable, sostenible i cooperativa.

Un congrés que en els dies 23 i 24 de gener de 2019 congregarà a diferents persones, perfils professionals, empreses i institucions d'àmbit nacional que avui dia estan treballant en el desenvolupament econòmic, empresarial i social.

La Càtedra EBC formarà part de la següent taula redona:

Dia 24 de gener:

12:30 Taula redona. La gestió i mesurament de l'impacte econòmic i social

  • Joan Ramon Sanchis, director de Càtedra Economia del Bé Comú de la Universitat de València.
  • D. Pablo Sánchez, Director Executiu de B Lab Spain (B Corp)
  • Sra. Elena Galerón, Subdirectora de Banca d'Empreses i Institucions de Triodos Bank

Presenta: Gabriel García, director del Màster de Responsabilitat Social de la Universitat Politècnica de Valencià

Plana web del congrés: enllaç