Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú va organitzar una visita a la seu social de la Cooperativa Consum

  • 19 de febrer de 2019
Image de la noticia

La Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València, conjuntament amb Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València, va organitzar el passat 21 de febrer una visita per part del seu professorat a la seu social de la Cooperativa Consum.

La Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València, conjuntament amb el Departament de Direcció d'Empreses, va organitzar una visita per part del seu professorat a la seu social de la Cooperativa Consum.

Durant aquesta vista, el professorat va tenir l'oportunitat de conèixer el model de negoci de Consum i de visitar la plataforma de mercaderies i les instal·lacions d'emmagatzematge. L'objectiu de l'activitat va ser donar a conèixer al professorat el funcionament d'una empresa social i cooperativa amb un pes significatiu en la Comunitat Valenciana.

Aquesta és la primera activitat d'un programa de visites que el Departament de Direcció d'Empreses està desenvolupant amb la finalitat que el professorat reforce els vincles amb les empreses del nostre entorn.