Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

Presentació oficial de DocuFòrum de la Universitat de València, que inclou un documental sobre l'Economia del Bé Comú

  • 8 de març de 2019
Image de la noticia

El proper dijous 14 de març a les 13 hores es farà la presentació oficial de DocuFòrum a l'Aula Magna de la Nau amb la presència de la Magnífica Rectora Maria Vicenta Mestre, a més d'altres autoritats de les entitats patrocinadores com ara el Director General d'Economia Paco Alvarez i una representació de Caixa Popular.

DocuFòrum és un programa d'audiovisuals editat pel Vicerectorat de Territori i Societat de la Universitat de València que inclou diferents temàtiques, entre les quals està l'Economia del Bé Comú.

Per a l'edició del documental de la EBC han participat la Càtedra EBC de la Universitat de València, la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, comerç i treball i l'Associació Valenciana per al foment de l'Economia del Bé Comú. També han participat l'empresa Cartonajes La Plana de Betxí, el Celler de la Muntanya de Muro i l'IES de Massamagrell.

L'objectiu d'aquest programa d'audiovisuals és difondre el model de l'Economia del Bé Comú entre els diferents municipis i centres educatius de la Comunitat Valenciana mitjançant actes de presentació del documental junt amb debats per parts d'experts i expertes en el tema.