Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

Curs de facilitació i acompanyament per Municipis del Bé Comú impartit per l’ Associació Valenciana d’ EBC.

  • 3 de setembre de 2019
Image de la noticia

L’ Associació Valenciana d’ EBC imparteix el Curs de facilitació i acompanyament per Municipis del Bé Comú, amb una durada de 120 hores i modalitat a distància.

L’objectiu d’aquest curs és formar persones perquè puguen exercir el paper de facilitació i acompanyament, contribuint així, al desenvolupament del bé comú en els municipis mitjançant la participació ciutadana i la implicació de diferents agents socials.

Aquest curs va dirigit tant a persones amb experiència en municipis en matèria de plans estratègics, membres actius de l’EBC, representants de moviment socials, i ciutadans i ciutadanes interessats en integrar les seues actuacions i competències en un treball pel bé comú. 

El programa docent abastarà des de la informació bàsica (passant per les tasques polítiques d'organització i conducció de les Assemblees Democràtiques, índexs del Bé Comú, foment i promoció municipal de l'EBC, a les escoles, empreses, associacions, organitzacions, ONG...), fins als aspectes més tècnics del procés de realització i seguiment de la Matriu i el Balanç del Bé Comú Municipal.

Informació i matrícula.

Video presentació del curs