Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

El Director de la Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, participa al Webinar "Proyecto SocializaRSE" de Cámara València

  • 8 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El director de la Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, participa al Webinar "Proyecto SocializaRSE. La exigencia de transparencia e información no financiera de las empresas" de Cámara València, que se celebrarà al llarg de diverses sessions.

L'objectiu de la Jornada és abordar el RSE i Sostenibilitat des del punt de vista de la transparència i comunicació a la societat. En aquest sentit, l'Economia del Bé Comú juga un paper fonamental.

Per la seua banda, el 2014 la Comissió Europea elaborava la Directiva 2014/95 en relació amb la divulgació d'informació no financera i informació sobre diversitat per part de determinades empreses amb l'objectiu d'identificar riscos per millorar la sostenibilitat i augmentar la confiança dels inversors, els consumidors i la societat en general a través de la divulgació per part de l'empresa de les seues principals impactes socials i ambientals.

A partir de l'esperit del marc regulador actual, al taller es duran a terme exercicis pràctics que ajuden a les empreses a abordar aquestes noves exigències de l'context de l'empresa en l'actualitat.
 
El director de la Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, participarà al llarg de varies sessions amb ponències sobre la Economia del Bé Comú i la seua relació amb la sostenibilitat:

- Divendres 16 d'octubre, a les 09:45h. Consulta el programa

- Dimarts 20 d'octubre, a les 16:45h. Consulta el programa

En aquest vídeo de Cámara València, el Director de la Càtedra EBC, Joan Ramon Sanchis, explica què és la sostenibilitat i quina relació té amb el model de l'Economia del Bé Comú 

 

 

Més informació