Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra EBC participa al Ciclo Foro Emprendimiento con Talento Economía Circular y Sostenibilidad. Iniciativas locales

  • 3 de novembre de 2020
Image de la noticia

La Càtedra EBC participa al Ciclo Foro Emprendimiento con Talento Economía Circular y Sostenibilidad. Iniciativas locales de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través del Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Les entitats locals s'han convertit en agent actiu a l'hora de liderar i posar en marxa iniciatives sostenibles i d'economia circular per tal, d'una banda, de complir amb plans i objectius tant municipals, com nacionals i europeus i de l'altra, per demostrar el seu compromís amb la societat i el medi ambient.

En aquesta sessió del Ciclo Foro Emprendimiento con Talento Economía Circular y Sostenibilidad, comptarem amb:

  • Pablo Hermoso, alcalde de Logroño, ciutat que alberga el primer laboratori d'Europa d'Economia Circular.
  • Anna Guixà Fisas, vicepresidenta de l'Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta i Alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja, localitat adherida a l'associació.
  • Borja Sorlí, director de el Centre d'Emprenedoria i Innovació CEI Túria a Vilamarxant, el polígon industrial destaca per la gestió i reciclatge de residus.
  • Fidel García, responsable de projectes estratègics de desenvolupament local en Divalterra.

Més informació i inscripció