Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

II Trobada d'Empreses Sostenibles i del Bé Comú: Sostenibilitat Corporativa i Transformació del Model Productiu

  • 6 d’abril de 2021
Image de la noticia

El proper 6 de maig de 9:00h a 14:00h, es realitzarà la “II Trobada d'Empreses Sostenibles i del Bé Comú: Sostenibilitat Corporativa i Transformació del Model Productiu” organitzada per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Aquesta trobada serà impartida per videoconferència i comptarà també amb públic de manera presencial respectant totes les mesures de seguretat i d'acord amb les normes d'aforament. La participació serà gratuïta, a través d’inscripció obligatòria en la que es podrà indicar la preferència en quant al model d’assistència.

Aquesta Trobada té com a finalitat analitzar la rellevància dels models de gestió sostenibles i com s'estan aplicant a les empreses valencianes. També és important plantejar com la implantació de la sostenibilitat corporativa pot contribuir a la transformació del model productiu valencià.

En aquest sentit, es planteja la celebració d'una jornada dirigida a l'alumnat de postgrau i a l'empresariat, persones directives i professionals per a compartir experiències i per a conèixer millor les eines de la sostenibilitat corporativa. La jornada comptarà amb la participació d’organitzacions com Caixa Popular, CEEI-València, Consum, Endemic Biotech, Fundació Etnor i l’Hotel Voramar. Així com amb la participació de Javier Delgado Ceballos, Professor Titular en Management i Sostenibilitat a la Universitat de Granada

A més, entre l'alumnat assistent a la jornada, es realitzarà un sorteig de 3 exemplars del llibre "El modelo de la Economía del Bien Común. Aplicación a la empresa/organización y casos prácticos". També s'emetrà un Diploma d'assistència per a tots els participants a les Trobades.

Als següents enllaços es pot trobar el formulari d’inscripció a la trobada i consultar el programa complet.

- Formulari d'inscripció a la Trobada 

- Programa Complet II Trobada d'Empreses Sostenibles i del Bé Comú