Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

Últims dies per a la Inscripció al Diploma d’Especialització en Emprenedoria Sostenible

  • 1 de setembre de 2021
Image de la noticia

Des de les Administracions Públiques s'estan duent a terme programes orientats a l'emprenedoria sostenible que inclouen entre les seues activitats la formació dirigida a persones emprenedores.

Dins d'aquest context, es fa necessari proposar cursos formatius enfocats a l'emprenedoria sostenible, que incloguen models de negoci inclusius i eines d'emprenedoria enfocades a la sostenibilitat. Com a conseqüència, el curs compta amb quatre mòduls enfocats a la cultura emprenedora i sostenibilitat corporativa, models de negoci sostenibles, finançament i valoració de resultats i metodologies per a l’elaboració de projectes d’empresa.

El Diploma d'especialització es desenvolupa conjuntament amb agents claus en el procés d'emprenedoria com són els Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI-València), el Centre d'Innovació Las Naves (especialitzat en l'emprenedoria sostenible) i la Xarxa d'Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local de la Diputació de València.

Dades generals:

Curs acadèmic: 1ª edició Curs 2021/2022

Duració: 25.00 Crèdits ECTS (625 hores)

Preinscripció al curs: Fins al 27/09/2021

Realització del curs: Octubre 2021- Juny 2022

Matrícula: 850 €

Requisits d'accés: Titulats/as universitaris/as que tinguen motivació per l'emprenedoria sostenible. També està dirigit a professionals, tècnics d'administracions públiques (municipis, diputacions, conselleries...) i d'entitats privades (associacions, fundacions...), persones emprenedores i persones empresàries que vulguen dirigir els seus negocis cap a l'emprenedoria sostenible. En aquest últim cas, si no posseeixen una titulació universitària, se'ls expedirà un certificat d'aprofitament.

Modalitat: Online

La informació completa sobre la Inscripció al Diploma d’Especialització en Emprenedoria Sostenible està disponible a la pàgina web de la Càtedra d’Economia del Bé Comú.