Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra EBC participa al Webinar "Consum i Sostenibilitat" organitzat per PATECO

  • 15 de setembre de 2021
Image de la noticia

Joan Ramon Sanchis, director de la Càtedra EBC, participarà al Webinar "Consum i Sostenibilitat" organitzat per PATECO el proper 23 de setembre a les 11h mitjançant la plataforma Zoom.

L'objectiu principal d'aquest Webinar és reflexionar sobre la sostenibilitat en l'àmbit del consum i del comerç, oferint informació rellevant per a les empreses del comerç minorista.

Durant la Jornada es presentaran els resultats de l'Informe Consum i sostenibilitat que es va elaborar a partir de la recerca sobre el comportament del consumidor de la Comunitat Valenciana durant l'any 2020, en col·laboració amb l'empresa 40dB. A més, es presentaran conclusions rellevants sobre les actituds i hàbits dels consumidors en relació amb els objectius de desenvolupament sostenible, identificant perfils de consumidors i tendències emergents, i aprofundint en els reptes i oportunitats de la sostenibilitat per a les empreses  del comerç minorista.

La Jornada comptarà amb la participació de Joan Ramon Sanchis, director de la Càtedra EBC, qui parlarà sobre la sostenibilitat com a palanca d'innovació per a les empreses i presentarà les eines desenvolupades per la Càtedra EBC per impulsar la transformació de les empreses cap a organitzacions més responsables.

Inscripció i programa